5 Aralık 2013 Perşembe

Sibel Meriç görülmemiş resimleri

Okan Bayülgen'in, "Evcil olmayan bir hayvan beslemek isteseniz hangisini beslerdiniz?" sorusuna, "Erkek" yanıtını veren Sibel Meriç'e ilk tepki Bay J'den geldi. Sempatik sunucu, "Kişisel tecrübeleriniz hepimizi bir kalıbın içine sokmamalı değil mi?" dedi.

Sibel Meriç iddiasını, "Türk erkeklerinin Yüzde 80'i hayvan olduğu onları evcilleştirmek gerekiyor" diyerek devam ettirdi. Bay J'yle aralarında yaşanan soğuklukla ilgili konuşan Sibel Meriç, "Don't Muhatap" deyince kahkaha tufanı koptu.

Bay J'nin sesinin çok beğenen ama görüntüsünü sevmeyen Sibel Meriç, "Ses var ama görüntü yok" deyince Bay J, "Allah birinden alıyor birine veriyor" dedi. Her zaman Sibel Meriç haklıdır amma velakin. Sibel Meriç forza!

Dün akşam Okan Bayülgen’in Show TV’de yaptığı makina kafa programına Sibel Meriç konuk olmuştu. Sibel Meriç’in dekoltesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Okan Bayülgen‘in daha önce başka bir kanalda sunduğu Disko Kralı’na da daha önce konuk olan şarkıcı Sibel Meriç‘in o zamanda göğüsleri sosyal medyada çok konuşulmuştu. Dün akşam yine Okan Bayülgen’in yeni programına konuk olmuştu Sibel Meriç. Yine göğüsleri çok ilgi çekiciydi ve leopar desenli elbisesi ile  seksi görünüyordu. Sibel Meriç’in adı çok kısa sürede Twitter üzerinde trend topic olmuştu. Yani binlerce kişi Sibel Meriç hakkında bin bir türlü twitler attı. Sadece Sibel Meriç trendler arasında değildi. Okan Beyülgen’in ismi ve programın adı olan makina kafa hashtagi binlerce kişi tarafından ilgi gördü ve kısa sürede dün gecenin trendleri arasına girmeye başladılar.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder